Foto Sander 500 x 500

SANDER VERMEERSCH

MANUELE THERAPIE

Achtergrond

Al heel mijn leven geboeid door harde wetenschappen en sport, koos ik er in 2017 voor om kinesitherapie te studeren aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). In 2022 behaalde ik mijn master of science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoening – optie manuele therapie. In het laatste jaar van die master, deed ik een maand lang stage bij Pieter Vermeir in deze praktijk. 

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met lopen, fietsen en muziek. Ik speel trombone in een fanfare en een brassband en doe met dit laatste orkest regelmatig mee aan wedstrijden in België en Nederland. Ook wat hardlopen betreft, schuw ik de competitie niet. Ik schrijf me regelmatig in voor wedstrijden, voornamelijk de halve marathon, waarvoor ik me dan op recreatieve basis op voorbereid. Een marathon lopen is één van mijn volgende doelen. 

Vanaf academiejaar 2022-23 start ik aan het postgraduaat manuele therapie aan de VUB, om mij verder te verdiepen in de manuele therapie. Als manueel therapeut, kan je bij mij terecht voor allerhande pijnklachten aan spieren en gewrichten, maar ook als (recreatief) sporter met een blessure.

Opleiding
  • Master of science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoening – optie manuele therapie
Administratie

Master of science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoening – optie manuele therapie

Move4Change, Brassershof 14, 1851 Humbeek

CURALIA, Tweekerkenstraat 33, 1000 Brussel
Tel.: 02/735.80.55

Gedeconventioneerd

  • Ondernemingsnummer: 0788.350.078
Contact