Foto Robin

ROBIN UYLENBROECK

MASTER IN DE KINESITHERAPIE
SPORTKINESITHERAPIE

Achtergrond

Al van jongs af aan ben ik gebeten door sport, sindsdien is mijn interesse hierin enkel maar blijven groeien. Echter gaat sport vaak ook gepaard met blessures, wat mijn interesse prikkelde voor kinesitherapie. Dit leidde tot mijn hogere studies aan de Vrije Universiteit Brussel. In 2021 behaalde ik mijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met een specialisatie in sportkinesitherapie. Hiernaast behaalde ik ook nog twee diploma’s als personal trainer.

Sinds 2017 ben ik trainer in de joggingclub van Grimbergen, waar we naar jaarlijkse gewoonte een cursus start to run organiseren. Hiernaast ben ik sinds 2021 ook actief als kinesitherapeut bij FC Borght – Humbeek.  

Bij mij kan je terecht voor zowel algemene kinesitherapie als sportkinesitherapie. Ik opteer voor een actieve aanpak waar de patiënt centraal staat. ik begeleid en stuur je door je revalidatieproces waarbij we samen streven naar het optimaal resultaat voor jou. Een patiënt is zoveel meer dan zijn blessure en daarom ga ik voor een geïntegreerde werkwijze waarbij we kijken naar het groter geheel.

Opleiding
  • Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie, VUB (2021)
Administratie

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

Move4Change, Brassershof 14, 1851 Humbeek

AMMA, Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel
Tel.: 02/209.02.13

Gedeconventioneerd

  • Ondernemingsnummer: 0776.712.652
Contact